Vores Ydelser

Design

01.

Når du først beder om et tilbud, arrangerer vi et kald til dit hjem. Under denne konsultation vil vi give dig en række muligheder og lytte til dine ideer til at designe dit perfekte badeværelse. Har du set et badeværelse på Pinterest eller Instagram, som du virkelig kan lide? Intet problem, vi kan replikere det look, du leder efter. Så uanset om du vil have noget, der er helt unikt eller et design, som du har set andre steder, kan vi tage os af det.

Planlægning

02.

Vi tager os af hvert trin i renoveringsprocessen for badeværelset. Fra det oprindelige tilbud til indkøb af materialer og levering af håndværkere, til oprydning og aflevering, projektstyrer vi hele renoveringen fra start til slut, hvilket gør processen så hurtig, effektiv og problemfri som muligt for vores kunder.

Levering

03.

Vi arbejder med alle de bedste badeværelsesleverandører i branchen. Vi henter kun materialer af højeste kvalitet, så du kan være sikker på, at dit badeværelse er tidstesten. Vi får også vores fliser, sanitetsartikler og forskellige andre badeværelsesartikler til de bedste priser, hvilket giver os mulighed for at videregive denne besparelse til dig.

Installation

04.

Vores team består af meget erfarne, kvalificerede håndværkere, der udfører alt renoveringsarbejdet i dit hjem. Når du ansætter os, ansætter du et eksperthold, der er øverst i deres felt, så du kan være sikker på, at kvaliteten og opmærksomheden på detaljer er uden sidestykke.

Private Kunder

05.

Vi har designet og bygget badeværelser i hele Denmark i over 20 år. I løbet af denne tid har vi arbejdet med en bred vifte af projekter for husejere, hvoraf nogle kan ses i vores gallerisektion. Uanset om du har et nyt byggeri eller har et gammelt badeværelse, der har brug for en makeover, kan vi tilbyde et konkurrencedygtigt tilbud.

Erhvervs Kunder

06.

Vi har arbejdet med mange kommercielle kunder og har gennem de sidste 20 år opbygget et ry for at levere arbejde af høj kvalitet til tiden og på budgettet. Så hvis du er en virksomhed, der har brug for et stort kontorindretning eller en lille butik, der har brug for et dejligt nyt kundebadeværelse, skal du tale med vores venlige team i dag for at diskutere dine behov.

Ønsker Du En Gratis Konsultation?

Vores Kunder

Læs, hvad folk mener om os

da_DKDK